این کارگاه آموزشی با حضور حجت الاسلام والمسلمین کوثری از اساتید نخبه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با هدف افزایش آگاهیهای روحانیون در زمینه های ارتباط و روابط همسر داری عوامل مؤثر بر تحکیم بنیان خانواده، نقش زنان در خانواده، فرزند پروری و نقش حجاب در سلامت خانواده برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین کوثری در این کارگاه آموزشی اظهار داشت: بهبود و ارتقای مناسبات و روابط عاطفی، گسترش پیوندهای اجتماعی، بهبود سبک فرزندپروری، گسترش فرصتهای رشد و شکوفایی، تقویت بنیه اقتصادی، هدایت و اعتلای سبک زندگی، ارتقای بهداشت روان، هدایت و اعتلای الگوهای نقشی اعضای خانواده و توانمندسازی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در خانواده جزو کارکردهای اصلی در تحکیم بنیان خانواده است.
وی همچنین آموزش و توانمندسازی زنان در زمینه تحکیم بنیان خانواده، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی بین زنان، فرهنگسازی در زمینه الگوهای کارآمدسازی و پایدار خانوادهها، کاهش عوامل مخاطرهآمیز و تقویت و تعمیق نقش مادری و همسری بین زنان را جزو راهکارهای مؤثر در زمینه تحکیم بنیان خانوادهها عنوان کرد.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه ما باید علاوه بر نقش مادران به پدران و پسران نیز توجه کنیم، تصریح کرد: پسران ما در آینده باید بتوانند نقش مؤثری در هدایت خانواده داشته باشند، زنان نیز با تربیت دختران خود آنها را برای آینده آماده کنند.
وی با تاکید بر اینکه شرکتکنندگان در این کارگاه باید خود به عنوان یک مربی در محیط اجتماعی حاضر و به تبیین ارزشهای اجتماعی بپردازند، خاطرنشان کرد: در جامعه امروز هیچکس دور از آسیب نیست و باید با مسلح شدن به مهارتهای زندگی و تبیین آن در خانواده نسبت به آسیبها مصون ماند.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین با اشاره به تغییر سبک زندگی با توجه به رشد تکنولوژیهای ارتباطی در جامعه امروز، یادآور شد: اگر قادر به حذف تکنولوژی نیستیم پس باید با افزایش مهارتهای زندگی آسیبهای آن را کنترل کنیم و این آموزش باید در جامعه فراگیر شود.
وی در پایان نوع ادبیات آموزشی در خانواده را بسیار مهم دانست و خواستار تبیین ارزشهای خانواده با بیان جذاب و قابل فهم و درک به جامعه هدف شد و همچنین اجرای فعالیتهای فرهنگی برای جریانسازی در زمینه تقویت نقش زنان در اجتماع و خانواده را از فعالیت های مهم بر شمرد.